Vihreä broilerikeitto

Maustetaan suolalla ja pippurilla.

Valmistus:
ruskista broileri kevyesti ja sekoita joukkoon n 3 rkl pestoa.

Lohko perunat ja keitä n. 10 min suolalla maustetussa vedessa.

Lisää parsakaali, sipuli ja pippuri.

Keitä vielä n. 5 min.
Lisää broileri ja herne
Lisää loput pestokastikkeesta ja koristele suikaloiduilla basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 1.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 3.6g1.3kcal0.2g0.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g5.5g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Pestokastike, yrttikastike 1.4g6.7kcal0.1g0g0.7g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)8.2g11kcal1.5g0.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g52kcal4g2.6g3g0.6g
Valittu annoskoko40g26kcal2g1.3g1.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g13kcal1g0.7g0.8g0.2g
Arvot/100g100g65kcal5g3.2g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169794