Porkkana-broileri jauheliha

Porkkana-broileri jauhelihamakaronilaatikko
4-6:lle

1 pss
Myllyn Paras Ruisraketti Makaronia TAI
1/3 pss Myllyn Paras Tumma Makaronia (6½-7 dl)
300-400 g
broilerijauhelihaa
1
iso sipuli tai 1 pss pakastesipulikuutioita
2 rkl
rypsiöljyä
2-3
porkkanaa
1½ tl
suolaa
2 tl
currya
1½ tl
paprikaa
3
kananmunaa

1 l
maitoa

Ruskista jauheliha ja hienonnettu sipuli kevyesti öljyssä.

Jos et saa broilerijauhelihaa, käytä broilerisuikaleita.

Sekoita joukkoon hienoksi raastetut porkkanat ja mausta seos.

Raaste kypsyy paiston aikana.

Voitele iso uunivuoka öljyllä ja kaada keittämättömät makaronit pohjalle ja sekoita joukkoon kuuma jauhelihaporkkanaseos.

Vatkaa munat ja maito hyvin sekaisin ja kaada vuokaan.

Kypsennä 200-asteessa uunin alatasolla noin 1 tunti.

Anna laatikon vetäytyä hetki uunista ottamisen jälkeen.

Lisäkkeeksi maistuu mauste- ja tuorekurkulla höystetty salaatti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Kirpie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.9g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Maito, Ykkös18g7.5kcal0.6g0.9g0.2g0g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras6.8g24kcal0.9g4.5g0.2g0.4g
Ruokaöljy keskiarvo 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kariniemen kananpojan Paistijauheliha, 400g7.3g9kcal1.1g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g97kcal6g11.2g3.4g1g
Valittu annoskoko40g48kcal3g5.6g1.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g24kcal1.5g2.8g0.9g0.3g
Arvot/100g100g121kcal7.5g14g4.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72651