Hortonomin hernekeitto

Kuori ja suikaloi porkkanat, keitä 5 min. Lisää hernekeittotiiviste purkista, kinkkusuikaleet ja kuumenna kiehuvaksi.

Mausta keitto sinapilla, valkosipulilla ja meiramilla tai timjamilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purkkihernekeitto (Jalostaja), annos 430g17g9kcal1g0.9g0.2g0g
Korpela ylikypsä saunapalvi, annos 350g6g6kcal1g0.1g0.2g0g
Porkkana 6g2kcal0g0.3g0g0.2g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Sinappi 0.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g37kcal4g2.8g0.8g0.4g
Valittu annoskoko40g19kcal2g1.4g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g9kcal1g0.7g0.2g0.1g
Arvot/100g100g46kcal5g3.5g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142580