Kaali-jauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja paista jauheliha paistinpannulla.

Mausta jauhelihaa esim.

suolalla ja pippurilla.

Leikkaa porkkana ja kaali pieniksi palasiksi.

Keitä porkkanaa ja kaalia padassa tai kattilassa n.20 min kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää pataan jauheliha ja sipulit.

Lisää siirappi ja mausta makusi mukaan esimerkiksi mustapippurilla, suolalla, timjamilla, laakerinlehdillä jne.

Anna hautua hiljalleen kannen alla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Kinkkuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali9g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7g12kcal1.3g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.9g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g5.9g0.3kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma1.2g3.8kcal0g0.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g41kcal2.8g3g1.6g0.6g
Valittu annoskoko40g21kcal1.4g1.5g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g10kcal0.7g0.8g0.4g0.2g
Arvot/100g100g51kcal3.5g3.7g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264067