Kanttarellikastike

Haihduta neste kanttarelleista pannulla.

Kanttarelleja saa olla ainakin 3 dl koska ne kutistuvat huomattavasti.

Lisää voita ja pilkotut sipulit.

Ruskista hetken, sitten lisätään vesi ja jauho ja annetaan sakeutua.

Kiehutellaan 10 min. ja lisätään kerma ja mausteiksi maun mukaan esim.

valkopippuria, paprikaa ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g11g8.1kcal0.2g0.1g0.8g0g
Sipuli 7.8g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 7.1g8.5kcal0.2g0.3g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g43kcal1.2g2.6g3g0.2g
Valittu annoskoko40g21kcal0.6g1.3g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g11kcal0.3g0.7g0.8g0.1g
Arvot/100g100g53kcal1.5g3.2g3.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302612