Heidin kana-makaroni salaatti

Keitä makaronit ja paista (ja mausta) broilersuikaleet.

Silppua 1/2 ruukkua rucolaa, jääsalaattia ja lehtisalaattia + lisää 1pss herne-maissi-paprika sekoitusta.

Sekoita kaikki yhteen ja herkuttele fetajuuston, aurinkokuivattujen tomaattien sekä kevyen saluti kastikkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell14g16kcal3.2g0g0.3g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Lehtisalaatti (Ruukkusalaatti), annos 50g1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka4.7g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Makaroni, keitetty, suolaa 19g18kcal0.6g3.7g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g75kcal8g8.4g0.8g0.6g
Valittu annoskoko40g37kcal4g4.2g0.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g19kcal2g2.1g0.2g0.2g
Arvot/100g100g93kcal10g10.4g1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98566