Kaaliwokki ala Tomppa

Kuumenna öljy wokkipannussa.

Suikaloi kaali ja laita pannuun.

Kuutioi kesäkurpitsa ja lisää pannuun.

Lisää teriaki kastike, vesi, hunaja ja muut mausteet.

(curry, mustapippuri, inkivääri, chili ja ripaus suolaa).

Laita 3 selle muhimaan.

Laita paistinpannulle jauheliha paistumaan ja viipaloi purjosipuli.

Kun jauheliha on ruskistunut, lisää purjo ja kuullota lihan liemessä pehmeäksi.

Kaada jauheliha purjo seos wokki pannuun päälle ja jätä muhimaan noin 10-15 minuuttia.

ja eikun syömään.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha8.8g15kcal1.7g0g0.9g0g
Kaali, valkokaali11g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 12g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Purjosipuli 4.4g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow0.3g3kcal0g0g0.3g0g
Hunaja 0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Hunaja 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g51kcal4g2.8g2.4g0.8g
Valittu annoskoko40g26kcal2g1.4g1.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g13kcal1g0.7g0.6g0.2g
Arvot/100g100g64kcal5g3.5g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257821