Juuressose

1. Kuori ja paloittele juurekset.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää suola.

Keitä lanttu- ja porkkanapaloja n. 5 minuuttia.

Lisää perunat kiehuvaan veteen ja keitä juurekset aivan kypsiksi, ettei soseeseen jää paakkuja.

Jätä keitinliemi juuresten joukkoon.

Soseuta juurekset.

Lisää maito, rasva ja sokeri.

Kuumenna sose vielä ja tarjoa puolukkaisten jauhelihapihvien kanssa.

Pirkkaresepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 6.8g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana 5.5g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 11g8.3kcal0.2g1.7g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt2.7g1.3kcal0.1g0.1g0g0g
Voi 0.4g2.8kcal0g0g0.3g0g
Sokeri 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g33kcal0.8g5g0.6g0.6g
Valittu annoskoko40g16kcal0.4g2.5g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g8kcal0.2g1.3g0.2g0.2g
Arvot/100g100g41kcal1g6.2g0.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279644