Kanapastavuoka

Keitä makaroni kypsäksi.

Ruskista kanasuikaleet ja mausta haluamallasi tavalla (esim.

currya, yrttejä, suolaa, pippuria, valkosipulia, chiliä tms.).

Sekoita makaronit, kanasuikaleet ja kasvissuikaleet.

Laita uunivuokaan ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200c noin 40-50min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g11g10kcal2.2g0g0.2g0g
Rypsiöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Makaroni, tumma 11g39kcal1.5g7.2g0.3g0.6g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g9g3.7kcal0.1g0.7g0g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g9g11kcal0.3g0.3g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g132kcal8.2g16.4g3.2g1.2g
Valittu annoskoko40g66kcal4.1g8.2g1.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g33kcal2.1g4.1g0.8g0.3g
Arvot/100g100g164kcal10.2g20.4g4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300001