Nakkikeitto

Keitä vesi ja lisää pilkotut ainekset veteen.

Keitä niin kauan, että perunat ja porkkanat ovat pehmeät.

Mausta suolalla.

Huom. nakeissa on suolaa, ota se huomioon.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, punnittu kuorineen 7.7g5kcal0.1g1g0g0.1g
Porkkana 3.3g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%5g8.5kcal0.5g0.4g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g30kcal1.2g3.2g1g0.4g
Valittu annoskoko40g15kcal0.6g1.6g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g8kcal0.3g0.8g0.3g0.1g
Arvot/100g100g37kcal1.5g4g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391849