Kukkakaaliriisi intialaisittain

Hienonna kukkakaali esim yleiskoneessa.

Pilko sipuli ja kuullota pannulla.

Lisää valkosipuli ja mausteet, anna hautua hetken.

Lisää kukkakaali ja öljyä (voita), jos tarpeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Akpatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 30g7.3kcal0.5g0.7g0.1g0.7g
Sipuli 7.1g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Garam Masala (Santamaria), annos 44g0.7g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g39kcal1.6g3.2g1.6g1.6g
Valittu annoskoko40g20kcal0.8g1.6g0.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna20g10kcal0.4g0.8g0.4g0.4g
Arvot/100g100g49kcal2g4g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411664