Katkarapu ruisleivät

Sekoita Katkaravut ja jogurtti, lisää suolaa pippuria, Dijon sinappia sekä tilliä.

Paahda leivät ja laita katkismössöä päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Hakanen1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, keitetty, suolaton 14g11kcal2.2g0g0.2g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahls), annos 100g13g16kcal0.4g0.5g1.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Puikula, täysjyväruisleipä (Fazer)10g24kcal0.9g4.2g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g102kcal7g9.8g3.4g2.2g
Valittu annoskoko40g51kcal3.5g4.9g1.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna20g26kcal1.8g2.5g0.9g0.6g
Arvot/100g100g127kcal8.7g12.2g4.2g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451858