Jauhelihapihvit

- Kuori sekä pilko sipuli hienoksi silpuksi
- Lisää sipuli jauhelihan joukkoon
- Sekoita ruiskorppujauhot ja maito keskenään
- Lisää seos jauheliha-sipuliseokseen
- Mausta jauhelihamausteella
- Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään
- Muotoile sopivan kokoisia lihapullia

Annoksesta tulee noin 15 lihapullaa

Paista 225 asteessa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 23g75kcal6.2g0g5.6g0g
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras2g5.5kcal0.2g1g0g0.3g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 6.7g3.1kcal0.2g0.3g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g171kcal13.4g3.2g11.4g0.8g
Valittu annoskoko40g85kcal6.7g1.6g5.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g43kcal3.4g0.8g2.9g0.2g
Arvot/100g100g212kcal16.7g4g14.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95347