Mausteveikon Speca te mbushura

Ota siemenet pois paprikasta.

Paista tällä aikaa jauheliha ja sipuli pannulla.

Kun ne ovat paistuneet, lisää pastakastike ja riisi.

Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes riisit ovat melkein valmiit.

Lisää persilja ja tilli.

Täytä paprikat jauheliha-sipuli-riisi-täytteellä.

Pistä uuniin, noin 200C, kunnes paprikat ja riisi ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 16g4.7kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Kevyt paistijauheliha (Hk), annos 400g9g13kcal2g0g0.7g0g
Basmatiriisi (Rainbow), annos 75g1.8g6kcal0.1g1.4g0g0g
Sipuli 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g9g5kcal0.2g0.6g0.2g0.1g
Tilli, tuore 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Persilja 1.2g0.3kcal0g0g0g0.1g
Rypsiöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g72kcal4.8g5.6g3.4g1g
Valittu annoskoko40g36kcal2.4g2.8g1.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g18kcal1.2g1.4g0.9g0.3g
Arvot/100g100g89kcal6g6.9g4.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136045