Dal-kaali-tomaattikeitto

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli ja kaali.

Lisää rajah-maustetahna, tomaattimurska ja vesi.

Lisää linssit sekä liotetut ja keitetyt dal-ryynit (tai kik-herneet) sekä liotetut ja keitetyt pavut.

Anna kiehua 45-60 minuuttia.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 2.7g3.6kcal0.2g0.5g0.1g0.1g
Papu valkoinen, keitetty 3g3.2kcal0.3g0.4g0g0.2g
Sipuli 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kaali, valkokaali4g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaattimurska 5.4g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Rajah Mild Curry Paste (10g)0.7g1kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 2g6.4kcal0.5g0.9g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g36kcal2g4.8g0.6g1.4g
Valittu annoskoko40g18kcal1g2.4g0.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna20g9kcal0.5g1.2g0.2g0.4g
Arvot/100g100g45kcal2.5g6g0.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140916