Chili-katkarapukastike

-Hienonna sipulit.

-Kypsennä sipulit öljyssä, älä ruskista.

-Mausta chilillä.

-Lisää tomaattimurska, sokeri, ruoka 5 ja kuutioitu juusto.

-Sekoita, kunnes juusto on sulanut.

-Lisää jäiset katkaravut ja kuumenna.

-Halutessasi viimeistele persiljalla.

-Tarjoa nuudeleiden, pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Pytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, rainbow7g7kcal1.6g0g0.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g4.9g14kcal0.9g0g1.1g0g
Ruokakerma Valio 5%3.9g2.3kcal0g0.1g0.2g0g
Sokeri0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g20g6.8kcal0.2g1.3g0.1g0g
Rypsiöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g70kcal5.6g4.4g3.4g0.2g
Valittu annoskoko40g35kcal2.8g2.2g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g17kcal1.4g1.1g0.9g0.1g
Arvot/100g100g86kcal6.9g5.5g4.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86752