Maidoton ja gluteeniton lasagne

- Ruskista jauheliha
- Lisää tomaattimurska ja 8dl vettä
- Mausta ja anna hautua n. 20 min
- Sekoita kattilassa 4rkl oliiviöljyä, 4 rkl vaaleaa suurustetta, 2,5 dl Oatlyn kaurakermaa ja 1,5 dl vettä
- Mausta
- Lämmitä, kunnes pulpahtaa
- Alenna lämpöä ja keitä n. 10 min
- Voitele vuoka
- Lado aineet vuokaan kerroksittain
1. puolet artisokista
2. puolet jauhelihakastikeesta
3. kolme lasagnelevyä
4. puolet jauhelihakastikeesta
5. puolet artisokista
6. kolme lasagnelevyä
7. valkokastike
- Paista uunissa 175 asteessa, kunnes rakenne + väri mielyttävät
- Anna vetäytyä ennen tarjoamista
-

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%7g10kcal1.3g0g0.5g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g6.9g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Vaalea suuruste (Pirkka), annos 3g0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Vesi2.6g0kcal0g0g0g0g
Ruokaan 13% (Oatly), annos 250g2.6g4kcal0g0.2g0.3g0g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g4.2g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Lasagnelevy, gluteeniton (Semper), annos 250g2.2g7.7kcal0.2g1.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g61kcal3.4g6g2.4g0.2g
Valittu annoskoko40g31kcal1.7g3g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g15kcal0.9g1.5g0.6g0.1g
Arvot/100g100g76kcal4.2g7.4g3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346193