Kyljys-vihannes-juustomössö

Ruuassa käytin 3kpl naterel-kyljyksiä, kypsennyksen ja luiden poiston jälkeen lihaa jäi vain 165g, jonka merkkasin reseptiin: porsaanliha, kypsä.

Sekoita öljyt, mausteeksi suolaa, paprikaa ja pippureita.

Kippaa muovipussiin kyljysten kanssa ja anna maustua jonkin aikaa.

Laita vuokaan vihannekset, sekoita juusto sekaan, mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kyljykset päälle, lopuksi kerma koko komeuden päälle.

Uuniin 200* noin tunniksi, käännä kyljykset välillä, jos haluat molemmista pinnoista herkullisemman näköiset.

Voi syödä heti, mutta itse revin luut pois ja pilkon lihat muun mössön sekaan ja sekoitan.

Melkeinpä paremman makuista mössönä, vaikka ei niin esteetinen ateria.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 21g5.8kcal0.5g0.6g0g0.5g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g8.3g28kcal0.2g0.2g2.9g0g
Kermajuusto, tanskalainen, 1kg möykky (Rainbow), annos 20g2.1g7.7kcal0.5g0g0.6g0g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Porsaanliha, paistettu (-), annos 100g6.9g11kcal1.7g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g143kcal5.8g1.6g12.2g1g
Valittu annoskoko40g72kcal2.9g0.8g6.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g36kcal1.5g0.4g3.1g0.3g
Arvot/100g100g177kcal7.2g2g15.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352096