Zucchinivuoka

- Paista sipulit ja jauhikset, lisää tomaattimurska ja mausteet (suola, mustapippurirouhe, chili).

- Viipaloi kesäkurpitsat ja palsternakka, jälkimmäinen hieman ohuemmaksi.

- Lado vuokaan vuorotellen, palsternakan laitoin alimmaksi ja kesäkurpitsaa päällimmäiseksi.

- Paista 200 asteessa 10-15 min, laita päälle puolitetut miniluumutomaatit ja alenna lämpö 175 asteeseen.

Paista vielä n. 20 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Therese
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 8.3g27kcal2.2g0g2g0g
Yrttimaustettu paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g10g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 16g2.8kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Palsternakka 1.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g2.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g70kcal4.8g3g4.2g0.4g
Valittu annoskoko40g35kcal2.4g1.5g2.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g18kcal1.2g0.8g1.1g0.1g
Arvot/100g100g87kcal6g3.7g5.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390929