Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 6.1g21kcal0.6g4.3g0.1g0.2g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g2.4g2.5kcal0.1g0.4g0.1g0.4g
Sokeri 2g8.2kcal0g2g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g4.2g20kcal0g0g2.2g0g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Mustikka metsä- 8.5g3.7kcal0g0.5g0.1g0.3g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 9g6kcal0.3g0.5g0.3g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g158kcal3.2g20g6.8g1.8g
Valittu annoskoko40g79kcal1.6g10g3.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna20g40kcal0.8g5g1.7g0.5g
Arvot/100g100g196kcal4g24.8g8.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138520