Hitusen kevennetty likööri-juustokakku

Laita Siirry sivulle! likoamaan kylmään veteen.

Sekoita sulatettu voi ja murskatut Digestiivit.

Painele pieneen irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin odottamaan.

Mausta sunnuntai vispi vanijasokerilla ja vatkaa pehmeäksi vaahdoksi.

Kuumenna kahvilikööri ja liuota vedestä puserretut liivatteet siihen.

Sekoita vaahtoon "tuorejuustot", lisää liköörit ja tomusokeri hyvin sekoittaen.

Kumoa täyte pohajn päälle ja tasoita pinta.

Laita muutamaksi tunniksi jääkaappiin hyytymään.

Koristele esim.

hopeahelmillä, hedelmillä tms.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g6.4g29kcal0.5g4.3g1g0.2g
Voi 1.8g13kcal0g0g1.4g0g
Mascarpone italiano (Castelli), annos 25g7.1g25kcal0.4g0.2g2.5g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g7.1g19kcal0.6g0.8g1.4g0g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g11g12kcal0.1g1.6g0.5g0g
Kermalikööri 15-17 til% alkoholia 2.1g6.3kcal0g0.4g0.3g0g
Kahvilikööri2.1g6.1kcal0g0.7g0g0g
Liivatelehti, gelatiini0.3g1kcal0.2g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g246kcal3.6g22.2g14.2g0.4g
Valittu annoskoko41g123kcal1.8g11.1g7.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g62kcal0.9g5.6g3.6g0.1g
Arvot/100g100g303kcal4.4g27.3g17.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152743