Lohipuikot

1 rasia lohisuikaleita
1 sipuli
1 prk kevyt ruokakermaa
1 dl korppujauhoja

Silppua kaikki pieneksi mureketaikinaksi, anna turvota hetki.

Muotoile taikinasta pötkyläitä, leivitä vehnä-ruisjauhoseoksessa, paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Satsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisuikaleet naturel (Apetit), annos 300g21g40kcal3.2g0g3.2g0g
Sipuli (kuorittu)6.4g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)7.1g4.2kcal0.1g0.3g0.3g0g
Korppujauho 3.5g13kcal0.4g2.6g0g0.2g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 1.1g3.2kcal0.1g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g132kcal8g8.6g7.2g0.8g
Valittu annoskoko41g66kcal4g4.3g3.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g33kcal2g2.2g1.8g0.2g
Arvot/100g100g162kcal9.9g10.6g8.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178857