Riisisuklaa karppi (vela)

-Sulata kookosrasva (lämpötila ei saa nousta 37C yli)

-Sekoita kaakaojauhe ja makeutusaine -> seos kermaan, jonka jälkeen maapähkinävoi joukkoon

-kookosrasva sekaan

jääkaappiin 10-15min.

Riisimurot&leseet joukkoon - muotoilu

Jääkaappiin/pakkaseen kunnes kovettuu.

(sulaa käsissä, paitsi jos osaat temperoida..

:)
hinta n. 2€

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Vela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cacao (Fazer)3.9g12kcal0.7g0.6g0.8g0g
Kookosrasva (Cocos)19g172kcal0g0g19.3g0g
Vispikerma, Milbona6.4g23kcal0.1g0.2g2.4g0g
Maapähkinävoi (Lidl) (Vita d´or), annos 10g2.6g17kcal0.7g0.3g1.5g0.1g
Murot, Rice Crispies1.3g4.9kcal0.1g1.1g0g0g
Makeutusjauhe, Rainbow0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Vehnälese, Liperin mylly6.4g9kcal1g0.6g0.4g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g481kcal5.2g6.8g48.8g7.2g
Valittu annoskoko41g241kcal2.6g3.4g24.4g3.6g
Annoskoko puolitettuna20g120kcal1.3g1.7g12.2g1.8g
Arvot/100g100g594kcal6.4g8.4g60.2g8.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195868