Perunasalaatti

Keitä 8-10 perunaa vedessä ja anna niiden jäähtyä.

Pistä 2 dl jogurttia valumaan kahvisuppiloon suodatinpaperin kanssa.

Leikkaa perunat, etikkakurkku ja sipuli sekä ruohosipuli silpuksi.

Mausta valunut jogurtti suolalla, 1 mm sokeria, mustapippurilla ja 1 tl etikkaa.

Yhdessä annoksessa on noin 65 kcal.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 26g20kcal0.5g4.1g0.1g0.3g
Luonnonjogurtti, rasvaton 0,5% (Ingman)9g3.7kcal0.4g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Maustekurkku3.7g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Ruohosipuli, tuore0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 0g0.2kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g49kcal1.8g9.4g0.2g0.8g
Valittu annoskoko41g25kcal0.9g4.7g0.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g12kcal0.5g2.4g0.1g0.2g
Arvot/100g100g61kcal2.2g11.6g0.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238234