Tarta de Santiago

Pehmeä voi ja sokeri 1,5 dl vatkataan kuohkeaksi vatkaimella.

Lisätään munat vatkaten edelleen.

Sekoita lopuksi joukkoon mantelijauhe.

Voitele irtoreunavuoka ja jauhota esim.

korppujauhoilla.

Laita vuoka pariksi minuutiksi jääkaappiin.

Levitä taikina vuokaan ja laita uuniin 180 astetta 20-28 min.

Koristele pölysokerilla pinta sapluunaa avuksi käyttäen.

Netistä löydät kuvan kuviosta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Kattius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio voi7.5g54kcal0.1g0.1g6g0g
Sokeri 10g40kcal0g9.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 8.2g12kcal1g0g0.8g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g15g87kcal3.3g1.4g7.6g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g385kcal8.8g22.4g28.8g3.2g
Valittu annoskoko40g193kcal4.4g11.2g14.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna20g96kcal2.2g5.6g7.2g0.8g
Arvot/100g100g477kcal10.9g27.7g35.6g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264606