Feta-lihapullat

1. Pane uuni kuumenemaan 225 c

2. Sekoita vesi, korppujauhot, munat ja mausteet kulhossa.

Anna seoksen turvota hetken.

3. Lisää kulhoon hienonnettu sipuli ja liha ja sekoita murekemassaa.

Lisää joukkoon fetajuusto muruina ja sekoita vielä lisää.

4. muotoile massasta pullia uunipellille ja paista uunin keskitasossa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 27 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 2.5g9kcal0.3g1.9g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 5.5g7.9kcal0.7g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)4g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha20g34kcal3.8g0g2g0g
Feta juusto (lidl) (Sofra), annos 100g8.1g22kcal1.6g0.1g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g148kcal13g4.4g8.6g0.4g
Valittu annoskoko41g74kcal6.5g2.2g4.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g37kcal3.3g1.1g2.2g0.1g
Arvot/100g100g183kcal16g5.4g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368233