Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 9g7.1kcal0.2g1.5g0g0.1g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper5.7g9kcal0.6g0.7g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)5.7g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Punajuuri 5.7g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkana, keitetty, suolaton 4.7g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g9g20kcal0.3g0.6g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g82kcal2.6g7.6g4.4g0.8g
Valittu annoskoko41g41kcal1.3g3.8g2.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g21kcal0.7g1.9g1.1g0.2g
Arvot/100g100g101kcal3.2g9.4g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492