Kinnku-pekonipiiras

Otetaan pakaste piirakkataikina, peruna-ruis ja seurataan valmistuksessa sen ohjeita.

Painellaan taikina sulamisen jälkeen (1h huoneenlämmössä) vuokaan, jonka halkaisija on n. 28cm.

Esikypsennetään piirakkapohjaa alatasolla 200c 10 minuuttia.

Sekoitetaan täytteen aineet kulhossa:

3 kananmunaa
0,5dl maitoa
0,5dl kermaa (ohjeessa käytetty flora 7%)
1dl Valio 3j uustoa ruokakermaa100gr kinkkusuikaleita
100gr kypsennettyä pekoni

Kaadetaan täyte piirakalle, päälle n. 1dl juustoraastetta ja uuniin alatasolle 200 astetta noin 15-20 minuuttia kunnes täyte on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Centrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus3.8g13kcal0.5g0g1.2g0g
Kinkkusuikale, savu, pouttu 7% 230g3.8g4.8kcal0.5g0.2g0.3g0g
Flora kevyt ruoka 7%1.9g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g3.8g4.5kcal0.1g0.1g0.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.9g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu7.5g10kcal0.8g0g0.7g0g
Piirakkataikina/ruisperuna/100g15g56kcal0.7g4.7g3.8g0.6g
Juustoraaste Arla Magre 17%3g8.4kcal0.9g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g196kcal7.2g10.6g14g1.2g
Valittu annoskoko41g98kcal3.6g5.3g7g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g49kcal1.8g2.7g3.5g0.3g
Arvot/100g100g241kcal8.8g13g17.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73224