Täytetyt paprikat

Halkaise paprikat.

Poista siemenet.

Paista jauheliha ja sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää tuorejuusto.

Jaa jauhelihaseos tasaisesti neljään paprikan puolikkaaseen.

Laita jokaisen paprikan päälle puolikas cheddar-viipale.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 18g5.3kcal0.2g0.9g0g0.4g
Naudan paistijauheliha, Pirkka16g26kcal3.1g0g1.6g0g
Tuorejuusto creme bonjour kanttarelli (Creme bonjour), annos 100g3.9g12kcal0.2g0.2g1.1g0g
Cheddar juusto Hochland (erillispakattu 20g)1.6g4.4kcal0.2g0.1g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g96kcal7.4g2.6g6.2g0.8g
Valittu annoskoko41g48kcal3.7g1.3g3.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g24kcal1.9g0.7g1.6g0.2g
Arvot/100g100g118kcal9.1g3.2g7.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172242