Lanttusose

- Keitä lantut kypsiksi

- Soseuta ja sekoita voi ja kerma joukkoon

- Sekoita silputtu ruohosipuli joukkoon juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Djpkhzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruohosipuli 1.6g0.4kcal0g0g0g0g
Perinteinen meijerivoi, normaalisuolainen (Valio), annos 5g0.8g5.6kcal0g0g0.6g0g
Lanttu, keitetty, suolaa 31g8.9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Kuohukerma,valio,2dl7.8g27kcal0.2g0.2g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g83kcal1g3.2g6.8g1.2g
Valittu annoskoko41g42kcal0.5g1.6g3.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g21kcal0.3g0.8g1.7g0.3g
Arvot/100g100g102kcal1.2g3.9g8.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178768