Bolognese

Ruskista sipulit pannulla, lisää viipaloitu tai murskattu valkosipuli.

Ruskista sitten sekaan jauheliha.

Lisää tomaattimurskaa ja raastettua porkkanaa.

Mausta suolalla ja rosmariinilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 16g35kcal2.7g0g2.7g0g
Tomaattimurska 16g4.6kcal0.1g0.8g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.1g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g84kcal5.8g2.8g5.4g1g
Valittu annoskoko41g42kcal2.9g1.4g2.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g21kcal1.5g0.7g1.4g0.3g
Arvot/100g100g104kcal7.1g3.4g6.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215452