Pastakastike yrttitomaatti-jauheliha

Ruskista jauheliha noin ½ rkl oivamariini ½ rkl oliivilöljyssä, silppua 1 pieni sipuli ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa.

Mausta mustapippurilla ja Pasta rosso -mausteella.

Lisää Pirkan yrttimaustettu tomaattimurska ja mahdollisesti makua pehmentämään 1 tlk Pirkan 10 % ruokakermaa.

Maun mukaan ripaus lihafondia tms. Anna hautua jonkin aikaa.

Sopii hyvin fettucinen kanssa.

Aika namia ja tosi helppoa & nopeata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)14g5.5kcal0.2g1.1g0g0.2g
Ruokakerma, Pirkka 10%7g8.4kcal0.2g0.3g0.7g0g
Oivariini, 60 (100g)0.2g1kcal0g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 18g23kcal3.7g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g82kcal8.2g3g4.2g0.4g
Valittu annoskoko41g41kcal4.1g1.5g2.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g21kcal2.1g0.8g1.1g0.1g
Arvot/100g100g101kcal10.1g3.7g5.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215796