Kanavuoka

1. ruskista rintapalat kevyesti pannulla
2. nosta vuokaan: mausta sitruunankuorella, pippurilla, suolalla
3. lisää kesäkurpitaviipaleet ja tomaatit
4. sekoita kanaliemi (1dl), parmesanraaste, sinappi, 1tl rakuunaa ja ranskanerma
5.valuta seos vuokaan
6. 25min 200 asteta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile paistettu17g27kcal4.7g0g0.9g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen7g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa7g1.2kcal0g0.2g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.4g0.9kcal0g0g0.1g0g
Ranskankerma Valio7g20kcal0.2g0.2g2g0g
Sinappi 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g1.8g6.8kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g116kcal11g1.6g7g0.2g
Valittu annoskoko41g58kcal5.5g0.8g3.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g29kcal2.8g0.4g1.8g0.1g
Arvot/100g100g143kcal13.5g2g8.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383412