Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse4.4g33kcal0g0g3.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.2g8g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.8g6.9kcal0.6g0g0.5g0g
Vesi4.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 7.5g30kcal0g7.5g0g0g
Mustikka metsä- 7.9g3.5kcal0g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g226kcal3.6g32.2g8.4g1.4g
Valittu annoskoko41g113kcal1.8g16.1g4.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna20g57kcal0.9g8.1g2.1g0.4g
Arvot/100g100g278kcal4.4g39.7g10.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172644