KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g9g37kcal7.6g0.7g0.4g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 3.4g11kcal0.4g2g0.1g0.2g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g3.1g18kcal0.7g0.6g1.5g0.2g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 2g6.6kcal0.6g0.1g0.4g0.6g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Hiiva, 50g1.3g0.8kcal0.2g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g195kcal20.8g6.8g9.6g2g
Valittu annoskoko41g98kcal10.4g3.4g4.8g1g
Annoskoko puolitettuna20g49kcal5.2g1.7g2.4g0.5g
Arvot/100g100g240kcal25.6g8.4g11.8g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245533