Rahkapizza pohja

Resepti on The Good Morning -blogista.

Sekoita kananmuna ja maitorahka keskenään sekä kuivat aineet keskenään.

Lisää jauhot kananmuna-maitorahka seokseen ja esipaista 10 min 200c uunissa.

Lisää haluamasi täytteet päälle ja laita uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Thuquach
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka pehmeä 0,3 % (Valio), annos 250g28g17kcal2.7g1.2g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu6g7.6kcal0.7g0g0.5g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g6.6g21kcal1.1g3.6g0.2g0.9g
Leivinjauhe 0.5g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g91kcal9g10g1.6g1.8g
Valittu annoskoko41g46kcal4.5g5g0.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna20g23kcal2.3g2.5g0.4g0.5g
Arvot/100g100g112kcal11.1g12.3g2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382292