Juustokala (kermaviili)

Sulata kala ja laita ne vierekkäin voideltuun vuokaan.

Ripottele suola pinnalle.

Raasta juusto ja lisää siihen muut aineet.

sekoita hyvin.

Tarkista maku.

Levitä mössö kalojen pinnalle.

Paista 175* n. 30min kiertoilmauunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl19g14kcal3.2g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Emmentaler-juusto (X-tra), annos 20g7.1g27kcal2.1g0g2.1g0g
Kermaviili, 12%, kotimaista, sok (Maitokolmio), annos 200g9g13kcal0.3g0.4g1.1g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Tilli mauste0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g119kcal11.4g1.2g7.6g0.2g
Valittu annoskoko41g59kcal5.7g0.6g3.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g30kcal2.9g0.3g1.9g0.1g
Arvot/100g100g146kcal14g1.5g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=459234