DC kaalilaatikko

Kuullota sipuli ja kaali erissä.

Laita tilkka vettä kattilaan sekä siirappi, anna sipuleiden ja kaalin hautua kannen alla.

Paista jauheliha, mausta suolalla ja pippurilla ja jollain muulla (meirami, juustokumina).

Kerrosta kaalta ja jauhelihaa vuokaan.

Lisää kerma.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 652 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 2.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkokaali keräkaali 24g6.8kcal0.3g1g0g0.5g
Voi vähäsuolainen 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Siirappi 0.7g2.1kcal0g0.5g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha12g20kcal2.2g0g1.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.6g5.2kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g72kcal5g3.2g3.8g1g
Valittu annoskoko41g36kcal2.5g1.6g1.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g18kcal1.3g0.8g1g0.3g
Arvot/100g100g88kcal6.1g3.9g4.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281464