Raparperikeikaustorttu

1.voiteletasapohj.

Vuoan[22cm]reunat kevyesti.

Levitä vuoan pohjalle pehmeä margariini ja fariinisokeri.

Ripottele vuokaan raparperipalat 2.Vaahdota rasva ja sokeri, lisää vaahtoon munat yksitellen vatkaten.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Lisää jauhoseos taikinaan sen verran sekoittaen, että taikina on tasaista.

Levitä taikina raparperien päälle vuokaan.

Paista 175 astetta n.40min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Leen2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Culinesse (Flora), annos 10g0.9g4kcal0g0g0.4g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g3.5g14kcal0g3.4g0g0g
Raparperi 17g5.7kcal0.1g0.9g0g0.2g
Culinesse (Flora), annos 10g4.4g20kcal0g0g2.2g0g
Sokeri 5.2g21kcal0g5.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.9g4.9kcal0.4g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.7g20kcal0.6g4g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g181kcal2.2g27.8g6g0.8g
Valittu annoskoko41g90kcal1.1g13.9g3g0.4g
Annoskoko puolitettuna21g45kcal0.6g7g1.5g0.2g
Arvot/100g100g221kcal2.7g34g7.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128570