Makkarakeitto hevospaistimakkarasta glut/maidoton

Pilko porkana, lanttu, sipuli ja laita kattilaan kiehumaan.

Lisää maustepippureita, kanaliemikuutiot.

Lisää hetken kuluttua pilkottu makkara.

Lisää vielä persiljaa.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g22g17kcal0.4g3.6g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.5g1.2kcal0g0.3g0g0.1g
Hevospaistimakkara glut/maidoton (K-hvitfelt oy), annos 450g10g23kcal1.2g0.3g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kanaliemikuutio, maggi, 10 g (Maggi), annos 10g0.4g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g86kcal3.2g9.2g3.8g0.6g
Valittu annoskoko41g43kcal1.6g4.6g1.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g21kcal0.8g2.3g1g0.2g
Arvot/100g100g105kcal3.9g11.3g4.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264219