Ruusukaali-pekonipata

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali, keitetty, suolaa 18g4.3kcal0.2g0.3g0.1g0.4g
Pekoni, paistettu 6g31kcal1g0g3g0g
Kananmuna kuoreton 4.9g7kcal0.6g0g0.5g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g5.3g17kcal1.3g0g1.4g0.1g
Maito, Kevyt7g3.2kcal0.2g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g125kcal6.6g1.2g10.2g1g
Valittu annoskoko41g63kcal3.3g0.6g5.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g31kcal1.7g0.3g2.6g0.3g
Arvot/100g100g154kcal8.1g1.5g12.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352018