Jauhelihakanttarellisipulimuhennos

Paista sipulit ja pilkotut sienet rasvassa.

Paista jauheliha (älä lisää rasvaa).

Yhdistä ainekset ja mausta ruokakermalla ja haluamallasi mausteilla.

Jos haluat paksumpaa - lisää hieman jauhoja ja vettä ruskistettuun jauhelihaan.

Nauti salaatin ja raejuuston kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Mommy78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g19g31kcal3.8g0g1.9g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g14g3.4kcal0.3g0.4g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Margariini 80% keskiarvo0.9g6.7kcal0g0g0.8g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)4.7g7.8kcal0.1g0.2g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g99kcal8.4g1.4g7g0.6g
Valittu annoskoko41g50kcal4.2g0.7g3.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g25kcal2.1g0.4g1.8g0.2g
Arvot/100g100g121kcal10.3g1.7g8.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373461