Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen18g4.6kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti5.9g16kcal0.2g0.3g1.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha12g20kcal2.2g0g1.2g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 4.7g11kcal0.8g0g0.8g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio0.8g2kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g106kcal7.2g2.2g7.6g0.8g
Valittu annoskoko41g53kcal3.6g1.1g3.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna21g27kcal1.8g0.6g1.9g0.2g
Arvot/100g100g130kcal8.8g2.7g9.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422317