Nakkikastike

Pilko nakit ja kuullota öljyssä.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Jätä osa vedestä lasiin ja sekoita siihen jauhot.

Kaada suurus kiehuvaan kastikkeesen ja hämennä.

Lisää ketsuppi ja suolakurkkukuutiot.

Lisää creme bonjour ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marica2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, kevyt, keskiarvo 8.2g13kcal0.9g0.4g0.8g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%6.8g8.9kcal0.2g0.1g0.9g0g
Suolakurkkuviipaleet, suolamausteliemessä (Felix)4.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Ketsuppi, Felix1.1g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g58kcal2.4g3.2g3.8g0g
Valittu annoskoko41g29kcal1.2g1.6g1.9g0g
Annoskoko puolitettuna20g15kcal0.6g0.8g1g0g
Arvot/100g100g72kcal2.9g3.9g4.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186609