Kaalikeitto (kaali,sipuli,varsiselleri,vpaprika,tomaattimurska)

Sippua kasvikset ja ruskista niitä tovi niin, että kasvikset saavat väriä.

Lissä tomaattimurska ja neste sekä kasvisliemikuutiot.

Haduta miedolla lämmöllä n. 2 h. Lisää tarvittaessa vettä haudutuksen aikana.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 374 grammaa

Calore
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali4.4g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Selleri, annos 50g5.5g0.8kcal0.1g0.2g0g0g
Paprika, vihre1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 11g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g14kcal0.6g2g0.2g0.6g
Valittu annoskoko41g7kcal0.3g1g0.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna21g4kcal0.2g0.5g0.1g0.2g
Arvot/100g100g17kcal0.7g2.4g0.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350639