Gulassikastike porsaasta

Ruskista voi kattilassa.

Ruskista lihasuikaleet.

Mausta.

Lisää paprikat, totaattipyre ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen n.40min.

Lisää vettä tarvittaessa.

Sekoita vesi ja vehnäjauhot keskenään ja lisää kastikkeeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna kiehua vielä 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Suvitus3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka0.9g6.3kcal0g0g0.7g0g
Rypsiporsas lihasuikale (maustamaton) (Hk), annos 400g14g21kcal2.7g0g1.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.5kcal0g0g0g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka2.5g2kcal0.1g0.5g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1.1g4kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g68kcal5.8g2.6g3.8g0.2g
Valittu annoskoko41g34kcal2.9g1.3g1.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna21g17kcal1.5g0.7g1g0.1g
Arvot/100g100g83kcal7.1g3.2g4.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357026