Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g24g34kcal3.9g0.7g1.8g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)7g4.2kcal0g0.3g0.3g0g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g5.6g20kcal0.5g4.3g0.1g0g
Sipuli 3.8g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.4g1kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g121kcal8.8g11.2g4.6g0.2g
Valittu annoskoko41g60kcal4.4g5.6g2.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna21g30kcal2.2g2.8g1.2g0.1g
Arvot/100g100g148kcal10.8g13.7g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372056