Kaalikeitto

Suikaloi kaali ja sipuli ja laita kiehumaan liha- ja kasvisliemikuutioin maustettuun veteen.

Paista jauheliha ja mausta esim.

grillausmausteella halutessasi.

Anna kaalin kiehua miedolla lämmöllä tunnin verran ja lisää sitten jauheliha ja kasvissuikaleet joukkoon.

Lisää halutessasi suolaa/soijaa sekä siirappia mausteeksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali7.8g1.6kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g4.2g5.3kcal0.6g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä3.1g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Siirappi 0.3g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g22kcal1.4g1.8g1g0.6g
Valittu annoskoko41g11kcal0.7g0.9g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna21g6kcal0.4g0.5g0.3g0.2g
Arvot/100g100g27kcal1.7g2.2g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113391