Hapankaalikeitto (Luomu Naudanliha)

500 g Naudanlihaa

2 Porkkanaa

2 Sipulia

5 Perunaa

250 g Hapankaali

Tomaattipyree

Suolaa ja pippuria maun mukaan

Keitä Liha 1 Tunnin
Paloittele vihannekset
ja heitä kattilaan keitä 15 minuuttia tai niin kauan kunnes peruna on valmis

Syö smetanan kera

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Myokine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g4.1g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Naudanliha keskiarvo 16g24kcal3g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g9g5.6kcal0.1g1.2g0g0.1g
Hapankaali (Rasilainen)7.8g1.4kcal0.1g0.1g0g0.2g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Smetana0.5g1.8kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g69kcal6.4g3.4g3g1g
Valittu annoskoko41g35kcal3.2g1.7g1.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna21g17kcal1.6g0.9g0.8g0.3g
Arvot/100g100g84kcal7.8g4.1g3.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225032