Sardiinipasta

Keitä pasta lähes kypsäksi.

Pehmennä sipulit ja kesäkurpitsa öljyssä isolla pannulla.

Lisää sardiinit, tomaattimurska ja mausteet (sitruunamehua, mustapippuria, sokeria, EI suolaa), lämmitä.

Sekoita joukkoon pasta, tuorejuusto ja jogurtti, tarkista maku.

Tuorejuuston ja jogurtin tilalla voit käyttää myös ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne rigate täysjyvä kuviopasta (Pirkka), annos 75g7.4g26kcal1g4.7g0.2g0.7g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Sardiini keskiarvo, öljyssä ja tomaattikastikkeessa 10g20kcal2.1g0g1.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 6.5g1.2kcal0g0.2g0g0g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti1.3g3.7kcal0g0.1g0.4g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)1.7g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Tomaattimurska 10g3.1kcal0.1g0.6g0g0.2g
Oliiviöljy 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g118kcal6.6g11.6g4.8g1.8g
Valittu annoskoko41g59kcal3.3g5.8g2.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna21g30kcal1.7g2.9g1.2g0.5g
Arvot/100g100g145kcal8.1g14.2g5.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=455124